چگونه اقتصاد را قوی کنیم؟|حسین‌زاده: رونق «تولید داخل» ما را از تمام بحران‌ها عبور خواهد داد
    
         
دسته بندی : عمومی
    
تاریخ درج خبر : 1398/11/16
منبع : خبرگزاری تسنیم

مدیرعامل بانک ملی با تأکید بر "باید تولید داخلی را تقویت کنیم"، گفت: اگر تکیه‌مان به تولید داخل باشد و به اعتماد به نفس و خودباوری برسیم می‌توانیم از تمام بحران‌ها عبور کنیم.

محمدرضا حسین‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به این سؤال که "چطور باید اقتصاد کشورمان را قوی کنیم؟" اظهار داشت: تنها راهی که می‌توان اقتصاد را قوی کرد، تقویت تولید داخلی است.

وی با بیان اینکه "باید به تولید داخل متکی باشیم"، افزود: حمایت از تولید داخلی و بخش خصوصی باید حتماً برای قوی شدن اقتصاد در دستور کار باشد؛ دستگاه‌های دولتی باید پشتیبان بخش خصوصی باشند.

مدیرعامل بانک ملی ضمن تأکید بر اینکه در صورتی که بخش خصوصی قوی باشد، دیگر تحریم‌ها اثری در اقتصاد نخواهد داشت، تصریح کرد: در این صورت به‌راحتی می‌توانیم روی پای خودمان بایستیم.

حسین‌زاده همچنین به ارتباطات تجاری با دنیا اشاره و تأکید کرد: البته ارتباطات تجاری با دنیا در حد معقول و تا جایی که امکان‌پذیر باشد،‌ لازم است اما اگر تکیه‌مان به تولید داخل باشد و به اعتماد به نفس و خودباوری برسیم می‌توانیم از تمام بحران‌ها عبور کنیم.

رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی در پاسخ به این سؤال که در نظام بانکی تا چه‌حد سیاست‌ها به‌سمت تقویت تولید داخلی و اقتصادی بوده است، گفت: کنترل نرخ ارز، نقدینگی و تورم در یکی دو سال اخیر به‌صورت ویژه در دستور کار بوده و عملیاتی شده است.

وی با اشاره به حمایت بانک‌های دولتی از تولید داخلی ابراز کرد: تمام بانک‌ها خصوصاً بانک‌های دولتی و بزرگ از تمام واحدهای تولیدی که نیاز به نقدینگی داشته باشند، حمایت می‌کنند.

مدیرعامل بانک ملی تأکید کرد: علی‌رغم اینکه تأمین هزینه بخشی از حوادث غیرمترقبه مانند سیل و زلزله به دوش بانک‌ها بوده است، ولی باز هم از تولید کم نگذاشته‌ایم. ان‌شاءالله که همین رویه را ادامه دهیم و معتقدم نتایج خیلی خوبی خواهد داشت.

حسین‌زاده درباره رونق برخی از واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون برخی از واحدهای تولیدی یک شیفت خود را به دو و سه شیفت افزایش داده‌اند؛ این درحالی است که در مقاطعی برخی از منسوجات تولیدی اصلاً بازار نداشت. وضع این واحدها خراب بود ولی الآن همین واحدها سه‌شیفته کار می‌کنند و می‌شود همین روال را در واحدها و صنوف دیگر تولیدی ادامه داد.